سه شنبه ٣٠ آبان ١٣٩٦
به سایت اطلاع رسانی کشتارگاه صنعتی دام شهرداری کرمانشاه خوش آمدید
منو اصلی
وضعیت آب و هوا
weather.ir is down
نظرسنجی
نظرات شما:

عالی
خوب
متوسط
ضعیف

شرح سازمانی کشتارگاه صنعتي دام شهرداری کرمانشاه :

مقدمه :

يکي از مهمترين روشهاي تأمين پروتئين حيواني مورد نياز کشور، بخش دامپروري و تکميل فرآوردههاي دامي ميباشد. در اين ارتباط تهيه گوشت قرمز بهداشتي در کشتارگاههاي صنعتي دام يکي از مهمترين پروسه توليد گوشت قرمز محسوب مي گردد. امروزه پيشگيري و بهداشت در جوامع جهاني جايگاه و منزلت خويش را به درستي پيدا نموده و عامل بهداشت به عنوان يکي از معيارهاي مهم سنجش ميزان پيشرفت کشورهاي جهان مطرح است. احداث و توسعه کشتارگاههاي صنعتي دام در شهر کرمانشاه يکي از ضروري ترين اقدامات در جهت تأمين بهداشت و سلامت جامعه و نيز تأمين مواد پروتئيني سالم و بهداشت مي باشد. کشتارگاه صنعتي دام شهرداری کرمانشاه به عنوان يک مجموعه در تهیه گوشت قرمز شهرستان کرمانشاه نقش مهم و بسزایی را ایفا می نماید .

اهداف احداث کشتارگاه صنعتي دام شهرداری کرمانشاه :


1- تأمين گوشت و رسانيدن آن و ساير آلایش های خوراکي به صورت بهداشتي و مطابق با موازين شرع مقدس اسلام و سازمان دامپزشکی
2- ايجاد يک مجموعه صنعتي که با بهره دهي کامل که بتواند ادامه کار خود را تضمين کند.
3- ايجاد يک مجتمع صنعتي که عملاً حلقه مفقودهاي در راه رشد دامداري کشور بخصوص مناطق دامخيز باشد. ايجاد این کشتارگاه در اين منطقه به عنوان عامل مؤثر در حذف واسطه ها و جلوگيري از ضرر و زيان ناشي از خسارت وارده به دامدار در اثر حمل دام زنده به مراکز جمعيتي دور و کمک شاياني به اقتصاد دامپروري استان نموده است .
4- اشتغال زايي از طريق ايجاد صنايع پايين دولتي .
5- رعايت ضوابط بهداشتي منعکس در مراجع ذيربط و استاندارهاي موجود .
6- ايجاد ثبات در بازار مربوطه و گسترش صنايع مرتبط نظير دامداري، دامپروري و توليد علوفه .
7- بالا بردن ظرفيت توليد .
8- تبديل ضايعات خون، چربي و ديگر ضايعات به فرآوردههاي قابل مصرف و کاهش آلودگي محيط زيست.
9- نگهداري گوشت به شيوه مناسب، با بهره گيري از تجهيزات بسته بندي و امکانات سردخانه اي .
10- تکميل زنجيره توليد گوشت و رسيدن به خودکفايي .
11- کشتار متمرکز و به دست آوردن آمار دقيق جهت برنامه ريزيهاي آتي .

 

فرآيندهاي کاري موجود در کشتارگاه دام شهرداری کرمانشاه :

1-      ذبح دام و پوست کني و آماده سازي لاشه .

2-      سرد کردن و نگهداري گوشت در انبارهاي سرد .

3-      بسته بندي و جور کردن گوشت لاشه .

4-      نمک سود نمودن پوست و نگهداري در انبار سرد .

5-      تميز کردن آلايشهاي خوراکي .

6-      موگيري و تميز کردن کله و پاچه گوسفند .

7-      گوشت گيري و جدا نمودن مغز و زبان  کله گاو .

8-      تخليه محتويات روده و اعمال مرحله اول فرآيند روده .

9-      تهيه کمپوست از محتويات شکمبه و روده.

10-  توليد پودر گوشت و استخوان از لاشه ها و اجزاي غيرقابل استفاده .

11-  تهيه پودر خون (برنامه ریزی و مطالعات اولیه انجام گرفته است) .

آب کردن چربي و پيه و تهيه پودر چربي .

ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
[عضویت]
پیوندهای مرتبط
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 278
 بازدید امروز : 17
 کل بازدید : 14529
 بازدیدکنندگان آنلاين : 5
 زمان بازدید : 0/1406
عنوان
آدرس: کیلومتر27 جاده کرمانشاه-همدان
تلفن:      08345842477
فاکس:    08345842679

کد پستی:6737195857